Aanbod

Heb jij een probleem en heb je daar hulp bij nodig?

Denk bijvoorbeeld aan faalangst, een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, moeite met agressie en/of emotie regulatie, eetproblematiek of heb je een andere hulpvraag?

Neem dan contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

* Er is momenteel geen wachtlijst bij Praktijk DRMA

Ervaringsdeskundige therapie bij eetproblematiek
Merk jij dat je steeds strengere eetregels ontwikkelt, dat je jezelf steeds minder gunt en je problemen rondom eten steeds groter en groter worden?
Praktijk DRMA biedt ervaringsdeskundige therapie aan cliënten met eetproblematiek/eetstoornissen In Tiel en omgeving.
Ook wanneer je op een lange wachtlijst staat bij een gespecialiseerde eetstoorniskliniek, of wanneer de behandeling net is afgerond en je nazorg wilt, dan kun je bij Praktijk DRMA terecht.
* Vergevorderde eetstoornissen worden doorverwezen naar de SGGZ.

Individuele therapie 
Praktijk DRMA biedt individuele therapie aan jongeren van 12 tot 18 jaar en aan (jong) volwassenen in Tiel en omgeving. Voorafgaand aan de therapie vindt er een intakegesprek plaats waarna er een behandelplan wordt opgesteld. Hierin worden doelen opgenomen, worden de frequentie en de duur bepaald en worden evaluaties gepland. Binnen het behandeltraject is er ruimte voor het bijstellen van frequentie, duur en doelen.

Agressie regulatie training (ART) (individueel)
Binnen de ART verkrijg jij inzicht in je spanningsopbouw en kom je er achter wat voor jou triggers zijn. Door gebruik te maken van rollenspel bootsen we situaties na die jou in het dagelijks leven tot agressie drijven. Zo leer je de regulerende technieken toe te passen in levensechte situaties. Op deze manier kun jij direct ervaren wat nieuw gedrag jou oplevert. Zo bouw je zelfvertrouwen op waardoor je zelfverzekerd en sterk de training kunt afronden. Door mijn ruime ervaring en opleiding binnen het forensische werkveld heb ik zicht op vele vormen van agressie en ben ik kundig in het terugdringen van agressie naar een beheersbaar niveau.
* Deze training is ook in te huren door scholen 

Ouder coaching bij eetproblematiek 
Praktijk DRMA heeft een speciaal coach traject voor ouders die het moeilijk vinden om nog ouder te zijn voor hun kind met eetproblematiek. Deze ervaringsgerichte coaching brengt jou opnieuw in je kracht zodat jij vanuit een gezond besef het contact met je kind (opnieuw) kan aangaan zonder daarin jouw eigen waarden te verliezen.

Praktijk DRMA in het onderwijs

Ben jij docent en heb jij een leerling met een eetstoornis? Weet je niet goed hoe je hiermee kunt omgaan? Kan het mentoren team wel wat handvatten gebruiken? Nodig Praktijk DRMA dan snel uit bij jullie op school!
Deze training geeft jou de mogelijkheid om te oefenen met je eigen gesprekstechnieken, zodat je leert ervaren hoe jij ondersteunend kunt zijn in het contact met je leerling. Bij praktijk DRMA is het niet alleen maar praten, het is vooral doen!
Een unieke voorlichting opgebouwd uit ervaringsdeskundigheid, dramatherapeutische interventies en opgedane ervaring in het onderwijs als docent en mentor. Gericht op signalering, herkenning en geeft praktische handvatten. 

Praktijk DRMA biedt tevens agressie en/of emotieregulatie trainingen, SoVa trainingen en kan worden ingehuurd voor een individueel begeleidingstraject voor sociaal-emotionele hulpvragen


 


E-mailen
Bellen